Sous vide & vakuumpakker

Mesterkokkens hemmelighed er nu let tilgængelig for alle, og det er faktisk rigtigt nemt. Sous Vide redefinerer hjemmelavet mad og lader dig lave mad som de professionelle. Nu kan du imponere venner og familie, uden at det kræver stor teknisk kunnen og årelang erfaring i et køkken.

Sous vide, som udtales ’su veed’, er et fransk udtryk, som betyder ”under tomhed” eller ”under vakuum”. 

Kort fortalt, så vakuumpakker man sit kød, sine grønsager eller fisk i en pose og sænker posen ned i et vandbad. Vandet i vandbadet skal have den temperatur, man ønsker at opnå i den pågældende fødevare. Afslutningsvis vælger de fleste at brune kød eller grøntsager af i enten ovn, grill eller på pande.

Vidste du, at…

- Ved at vakuumpakke maden bevarer du næringsstoffer, mineraler og smag på en meget bedre måde.

- Den jævne temperatur gør, at du får perfekt resultat hver gang, uafhængigt af typen af kød

- Vakuumpakket mad har op til 5 gange længere holdbarhed end mad i traditionel emballage.

- Du får sundere og bedre mad, da du ikke behøver at tilsætte unødig olie og fedt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev