Fortrydelsesret & returnering

Hvordan bytter/returnerer jeg en vare?

Hvis du ønsker at bytte/returnere et produkt, skal du blot printe og udfylde vores returseddel og sende den til os sammen med varen, og en kopi af fakturaen, hvis du har den.

På retursedlen kan du krydse af om du ønsker pengene retur, husk reg. nr. og konto nr. hvis du har betalt med bankoverførsel, eller hvis du har fået produktet i gave. Hvis du ikke udfylder konto nr. og reg nr. returnerer vi blot penge til det betalingskort der blev benyttet ved købet.

På retursedlen kan du også fortælle os hvorfor du returnerer produktet, eller evt. hvilket produkt du ønsker ombyttet til. Husk at du kun kan ombytte til en vare der har samme værdi som det returnerede eller mindre.

Du kan udfylde retursagen og købe en billig returlabel på siden her.

OBS: Er der tale om pallefragt skal der påregnes kr. 400,- inkl. moms for afhentning og returnerring. Er der tale om reklamation betaler vi naturligvis for fragten.

Eller downloade retursedlen her, hvis du selv står for returen eller aflevere pakken personligt: Returseddel Outdoor Cooking

Der er 45 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. OBS! Produkter som grillkul, røgesmuld, olier o.lign. tages ikke retur, hvis de har været åbnet. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Bemærk at hvis du fortryder dit køb, skal du selv betale for tilbageleveringen.

Alle forsendelser til Outdoor Cooking skal ske med omdeling, vi henter ikke pakker på posthuset. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Varens stand, når du sender den retur.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Jeg har fået/givet en gave, hvordan sender jeg retur

Outdoor Cooking bytter selvfølglig, hvis gaven ikke var lige i øjet. Varen skal returneres i samme stand, som denne blev modtaget. Ved olier, fødevare-produkter etc. gælder samme regler og lovgivning, om at plomberingen ikke må brydes.

Når du har ordrenummeret, skal du udfylde en retursag. Du kan udfylde retursagen og købe en billig returlabel på siden her.

OBS: Er der tale om pallefragt skal der påregnes kr. 400,- inkl. moms for afhentning og returnerring. Er der tale om reklamation betaler vi naturligvis for fragten.

Print den og send varen ind til os. Så snart vi har afsluttet sagen, udbetaler vi pengene til din konto. Enten via det betalingkort du benyttede eller på det anførte konto nr. på retursedlen.

Bemærk:

Hvis vi først modtager produktet efter de 45 dages returret, kræves det at du fra fragtfirmaet modtager en kvittering eller officiel dokumentation, som viser at pakken senest er afsendt den sidst anførte dato.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev