Om os

Velkommen til Outdoor Cooking - En webshop med ambitioner


Med stor kærlighed for mad og friluftsliv, drives virksomheden af brødrene Tobias og Jonathan. Vi værdsætter godt design, høj kvalitet og stor funktionalitet. Vi er energiske og idérige og med forskellig baggrund inden for salg, æstetik og grafisk design var vejen banet, for at andre også kan få glæde af og mulighed for at rykke madlavningen udenfor og bruge mere tid med venner og familie i det fri.

På vores webshop finder du Danmarks absolut bedste onlineudvalg af produkter til udendørs madlavning. Vi sælger med stor passion alt indenfor båludstyr, grill, røgeovne etc. samt det bedste tilbehør inden for gear og grej. Vores sortiment favner bredt med over 150 forskellige varer, fordelt på mere end 10 valide og banebrydende brands indenfor friluftsliv og madlavning.

Kig dig omkring på webshoppen og gå på opdagelse i vores mange lækre produkter. Vi behandler dine kundeoplysninger med største omhu og betalingen varetages af nogle af Danmarks største udbydere herunder NETS, mobilepay og QuickPay. Med andre ord kan du trygt handle hos os!

Rigtig god fornøjelse og velbekomme.

Tobias & Jonathan fra Outdoor Cooking

csr-maerket logo

Om Outdoor Cooking Trustpilot

Læs flere glade kundeoplevelser her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev