Om os

Mød Vores team

Med stor kærlighed for mad og friluftsliv, drives virksomheden af ejer Anders Kousgaard og et passioneret team af medarbejdere. Vi værdsætter godt design, høj kvalitet og stor funktionalitet. Vi er energiske og idérige og med forskellig baggrund inden for salg, æstetik og grafisk design var vejen banet, for at andre også kan få glæde af og mulighed for at rykke madlavningen udenfor og bruge mere tid med venner og familie i det fri.

På vores webshop finder du Danmarks absolut bedste onlineudvalg af produkter til udendørs madlavning. Vi sælger med stor passion alt indenfor båludstyr, grill, røgeovne etc. samt det bedste tilbehør inden for gear og grej. Vores sortiment favner bredt med over 150 forskellige varer, fordelt på mere end 10 valide og banebrydende brands indenfor friluftsliv og madlavning.

Kig dig omkring på webshoppen og gå på opdagelse i vores mange lækre produkter. Vi behandler dine kundeoplysninger med største omhu og betalingen varetages af nogle af Danmarks største udbydere herunder NETS, mobilepay og QuickPay. Med andre ord kan du trygt handle hos os!

Rigtig god fornøjelse og velbekomme.

Team Outdoor Cooking


Tilmeld dig vores nyhedsbrev