Salgs- og leveringsbetingelser

PR. 1. JANUAR 2018

Firmaoplysninger:

 • ERIKO IVS
 • Vinkelvej 3
 • 6900 Skjern
 • Tlf.: +45 60212312
 • Mail: info@outdoorcooking.dk
 • CVR nr.: 38874969
 • Bank: Sparekassen Kronjylland
 • REG. NR. 9332
 • KONTONR. 0012279884

Vi svarer normalt inden for 1 arbejdsdag - dog ikke i weekender og i forbindelse med helligdage. 

BETALING.

Når du handler på outdoorcooking.dk modtager du en ordrebekræftelse på det du køber. Du vil desuden modtage track & trace når varen afsendes, og endelig modtager du en faktura på PDF. Denne faktura kan benyttes i dit regnskab eller som reklamationsbevis. Betingelser for levering gælder som beskrevet nedenfor. Alle kontrakter indgås på dansk.

Outdoor Cooking benytter Pensopay som betalingsgateway og indløsningsaftale.

Outdoorcooking.dk accepterer følgende kreditkort:

 • Visa og eller Dankort
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • Maestro
 • Mobilepay
 • EAN Faktura
 • Bitcoin og Bitcoin Cash

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Outdoorcooking.dk - Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Betaling via Viabill:

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din

månedsydelse den 20. i hver måned.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Har du allerede en Viabill konto, koster det 39kr. i gebyr hver måned.

Læs mere: www.Viabill.com  

Prisfejl  

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

LEVERING

Hos outdoorcooking.dk har du flere forskellige muligheder for levering. Du vil under afslutningen på din bestilling skulle tage stilling til hvordan du ønsker din vare leveret. Vi benytter forskellige transportører på de forskellige varer for at sikre vores kunder den bedst mulige fragt. Vi arbejder derfor sammen med forskellige transportører. Du er som kunde altid velkommen til at spare fragten og selv afhente varen på vores lager. Enkelte varer kan ikke afhentes.

 

FRAGTPIRSER

 • Forsendelse 0-1.5 kg 35 kr - GLS
 • Forsendelse 1.5-5 kg 59 kr - GLS
 • Forsendelse 5-10 kg 75 kr - GLS
 • Forsendelse 10-15 kg 95 kr - GLS
 • Forsendelse 15-20 kg 125 kr - GLS
 • Forsendelse 20-30 kg 175 kr - GLS
 • Forsendelse 30-50 kg 245 kr - Danske Fragtmænd
 • Forsendelse over 50 kg 400 kr - Danske Fragtmænd
 • Forsendelse OutStanding køkkener - Dascher special transport 1200 kr. tillæg for ikke brofaste øer (kun ved samlet vægt over 30 kg) 256 kr

LEVERINGSTIDER

Vi levere så vidt muligt alle lagerførte produkter på 1-3 hverdage. Produkter fra underleverandører kan tage fra 1-5 hverdage.  Er din ordre forsinket vil du altid modtage besked herom.

 

Når du bestiller, anbefaler vi, at du siger ja til, at varen må stilles på din adresse. Hvis du ikke siger ja, skal du selv afhente varen på transportørens afhentningssted, eller betale fragtmanden for genlevering. Du skal være opmærksom på, at hvis du siger ja til, at varen må stilles på din adresse, er det for egen risiko.

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragtens pris afhænger af pakkens vægt og størrelse samt det samlede ordrebeløb. Ordre over 995,- er som udgangspunkt fragtfrie i Danmark.

Du kan altid se hvad fragten koster dig inden du afslutter ordren.

Du kan som udgangspunkt ikke regne med, at der kan leveres i weekenden eller på helligdage.

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen.

TRACK & TRACE.

Du modtager track & trace oplysninger når vi afsender din pakke – så kan du selv følge pakkens vej hjem til dig. 

LEVERING TIL UDLANDET.

Outdoor Cooking leverer efter aftale til udlandet.

FRAGTMAND – GENUDKØRSEL

Outdoor Cooking gør opmærksom på, at du selv skal betale for genudkørslen, hvis fragtmanden ikke finder nogen hjemme, og der ikke er anført i ordre noten ”Må stilles uden kvittering. Du skal være opmærksom på, at hvis du siger ja til, at varen må stilles på din adresse, er det for egen risiko.

REKLAMATION

Outdoor Cooking modtager reklamationer på mail eller ved opringning til os.

Når du handler på Outdoorcooking.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal du reklamere?

Du kan reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Fragtomkostninger på reklamation – vi sender en returlabel.

Er reklamationen berettiget fremsender vi en returlabel.

Varen sendes direkte til:

ERIKO IVS
Vinkelvej 3
6900 Skjern

Eller til en af anden anvist adresse.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

BEMÆRK: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller refunderer kvitteringer for afsendelse uden at dette er særskilt aftalt.

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os.

Når du returnerer varen, skal du så detaljeret som muligt, udfylde vores  reklamationsblanket. Det er ikke et krav, men det gør processen hurtigere. 

FORTRYDELSESRET

Du har 45 dages fortrydelsesret som forbruger når du handler på outdoorcooking.dk og køber nye varer. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare(r).

Du kan ikke længere blot fortryde ved passivitet. Det betyder med andre ord, at du ikke kan fortryde ved blot at nægte modtagelse eller manglende afhentning ved udleveringsstedet.

Bemærk!:Bliver varen ikke afhentet eller nægtet modtaget, sendes varen retur til outdoorcooking.dk

Omkostningerne til returfragt og evt. genudsendelse af varen afholdes af dig som kunde.

Hvis du ønsker at udøve fortrydelsesretten, skal du være opmærksom på følgende:

Du skal senest 45 dage efter modtagelse af varen give Outdoor Cooking tydelig besked om, at købet fortrydes på info@outdoorcooking.dk. – vi sender en kvittering for modtagelsen via mail.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for returfragten og dermed bærer du ansvaret for varen, indtil Outdoor Cooking har modtaget forsendelsen.

 

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder som udgangspunkt for alle de varer, som er blevet fremsendt med fragtmand.

Udgifter for returnering varierer meget alt efter hvilken vare du skal sende retur, og hvilken stand den er i (f.eks. usamlet eller samlet).

Outdoor Cooking vil vurdere at udgifter for returnering som minimum bliver op til ca. 65% dyre, grundet Outdoor Cookings stordrifts aftale med fragtfirmaer, end fragtprisen er på outdoorcooking.dk ved fremsendelsen, hvis varen er pakket som den er modtaget.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

 • Du reelt har taget varen i brug
 • Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
 • Du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på
 • Du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.

Bemærk!: outdoorcooking.dk modtager kun pakker sendt direkte til vores adresse.

Varen sendes direkte til:

ERIKO IVS
Vinkelvej 3
6900 Skjern

Eller til en af anden anvist adresse.

 

Du bedes udfylde fortrydelsesblanketten. Det er ikke et krav, men det gør processen hurtigere. Klik her for at åbne.

 

Du hæfter for en evt. forringelse af varens værdi, der skyldes anden håndtering end den, der var nødvendig for at fastslå varens art

Egenskaber og den måde den fungerer på. Se i øvrigt ”Fortrydelsesret - brugte varer”

Du bør gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde, det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld Emballage kan i nogen tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed træder fortrydelsesretten for brugte varer i kraft.

 

Se i øvrigt ”Fortrydelsesret - brugte varer”

For yderligere oplysninger om fortrydelsesretten, se venligst (link til forbrugeraftalelovens standardvejledning om fortrydelsesret)

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen vedrørende den pågældende vare(r), herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse, efter vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

BEMÆRK:Hvis outdoorcooking.dk finder at der er ”begrundet mistanke” for at dokumentationen ikke er retvisende, tilbagebetales beløbet først efter fysisk modtagelse og kontrol af varen.

 

BEMÆRK: Følgende varer er undtaget fra fortrydelsesret: alle speciel fremstillede varer.

 

Brugte varer

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret på brugte (demo og 2. sorterings) varer. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Herefter har du yderligere 14 dage til at sende varen retur til os.

 

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN TILBAGE.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

PERSONDATAPOLITIK

Når du bestiller, registreres de oplysninger, du selv har afgivet (modtager/afsender navn og adresse, korttekst, din e-mailadresse og hvilke varer du ønsker leveret) og vi logger dit IP-nummer. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Oplysningerne registreres i vores database i ukrypteret form. Data mellem outdoorcooking.dk forskellige applikationer transmitteres krypteret hos vores hostingcenter. Der benyttes XML (SSL). Vi opbevarer dine oplysninger i minimum 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Personoplysningerne registreres hos Outdoor Cooking.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

 

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@outdoorcooking.dk

 

Dit IP-nummer bruges udelukkende for at forebygge evt. misbrug.

Alle medarbejdere hos outdoorcooking.dk.dk har adgang til ovenstående oplysninger.

Hvis du siger ja tak til at modtage vores nyhedsbrev, vil du få dette tilsendt når det frigives. Du har altid mulighed for at melde dette nyhedsbrev fra. Outdoorcooking.dk.dk sender ikke uopfordrede e-mails.

 

Outdoor Cooking benytter en standard webløsning / ehandelsløsning fra shopify.com, og denne kræver, at cookies er slået til i din browser, men vi gemmer ingen personlige oplysninger i cookies på din maskine.

 

Vi bruger en logstatistik på outdoorcooking.dk.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. outdoorcooking.dk benytter cookies til sporing via Google Analytics og Google Adwords.

 

Outdoorcooking.dk er dataansvarlig ved direktionen bestående af Tobias Larsen & Jonathan Larsen.

FORCE MAJEURE

outdoorcooking.dk kan ikke holdes ansvarlig for ekstreme situationer, medmindre andet følger af ufravigelige regler.

 

KLAGEMULIGHED

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d.12.12.2018 

  

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

ERIKO IVS

Vinkelvej 3                   

6900 Skjern

info@outdoorcooking.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________    Modtaget den:  _____________

 

Forbrugerens navn:

_______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: 

________________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift:

_________________________________________Dato:______

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir) 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev