Kupilka

Kupilka outdoorcooking.dk

Grønne skove giver mening til vores liv. Og hos Outdoor Cooking holder vi meget af filosofien bag produkterne fra finske Kupilka. Derfor mener vi også at Kupilka er havnet på den helt rigtige hylde hos os.

Produkterne er fremstillet af et naturligt fiberkomposit, der tilgodeser brugen af ​​vedvarende energikilder. Træet der bruges i produktionen kommer fra certificerede skove i Finland. Og både produkter og materialer fremstilles i Finland ved hjælp af EKOenergi. Kupilka var iøvrigt en af de første virksomheder i verden, der begyndte at bruge grøn elektricitet.

Produktets store driftstemperatur (fra -30 ° C til 100 ° C) sammen med materialets modstand sikrer et holdbart produkt i de næste mange år. Dette betyder et mindre CO2-fodaftryk i sidste ende. Når produktet har udtjent sin værnepligt kan produktet genbruges, enten til omsætning af varmeenergi på forbrændingen eller som nye produkter i Kupilka produktion. Emballagen er ligeledes lavet af genbrugspap.

Ifølge en undersøgelse foretaget af en uafhængig konsulent er Kupilka-produktets "carbon footprint" og Kareline Natural Fiber Composite nul (0 kg CO2 eq). Undersøgelsen blev udført i overensstemmelse med hovedprincipperne i ISO 14040 og ISO 14044. Det mest populære produkt i Kupilka´s sortimentet, Kupilka 21 kop med teske i velkendte trekantede emballage blev valgt som emne for undersøgelsen.

Hvordan er det muligt at opnå nul CO2-emissioner?

1. Alt affald i produktionsfasen genanvendes.

2. Elektricitet anvendt i produktionen er CO2 neutralt (EKOenergi).

3. Opvarmning af fabrikken udføres ved hjælp af overskudsvarme fra produktionen og CO2 neutralt elektricitet.

SE PRODUKTER KNAP

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev