Uuni Pizzaovne

Uuni Pizza

Hos Outdoor Cooking faldt vi straks for det flotte design, de god madlavnings egenskaber og den innovative tilgang til moderne pizzabagning. 

Tanken bag den første Uuni pizzaovn var at fremstille verdens første mobile pizzaovn. Pizzaovnen skulle være sammenklappelig, nem at have med og så let at den kunne bæres på skulderen i en taske. Pizzaovnen er siden lanceringen af Uuni 2 blevet opgraderet og der er sket store fremskridt med ovnen siden Kristian Tapaninaho søsatte projektet på Kick Starter i 2012.

Uuni 3 er udstyret med en langt mere driftsikker og pålidelig pillebrænder og designet er efter vores mening blevet mere markant. Hætten til skorstenen bruges nu til påfyldning af træpiller. Det er både smart og utrolig godt set.

Siden lancereringen af den første Uuni Pizzaovn har det lille seks mands firma i England udvidet produktsortimentet med en Uuni Pro samt et lækkert tilbehørsprogram.

Vi er hos Outdoor Cooking utrolig stolte over at have både Uuni 3, den nye Uuni Pro samt tilbehørsprogrammet i vort sortiment. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev