Lækker bærtærte der er ideel som dessert når man laver mad over bål. Tærten skal nemlig bage over de sidste gløder på bålet. Du har brug for en pande med låg, alternativt to pander eller en dutch oven. Bærtærte med ingefær og smuldredej på bål af Outdoorcooking.dk - 21. Marts 2019 Forberedelsestid: 15 minutter Tilberedningstid: 40 minutter Til: 6 personer Køb dutch oven
Sådan laver du bærtærte over bål
Ingredienser:
500 g. bær
125 g. smør
50 g. hvid chokolade, revet
50 g. mandler
20 g. syltet ingefær i lage
50 g. havregryn
50 g. hvedemel
100 g. sukker
100 g. marcipan (ikke nødvendigt)
Fremgangsmåde: Bland alle ingredienserne til crumbledejen sammen med fingrene til det har konsistens som grov savsmuld. Skær evt. marcipanen i små tern, hak nødderne groft og vend begge dele i dejen.
Fordel bærrene i bunden af din stegepande eller ducth oven og drys med lidt sukker.
Fordel dejen over bærrene og bag kagen over let til svag varme i ca. 40-45 minutter eller til den er færdig. Tærten kan også bages i en almindelig springform i en forvarmet ovn ved 180 g. varmluft i 40-45 min.