Stegt And I Rød Karry – Gang Pet Beth Yang

Kylling i rød karry - Outdoor Cooking

Wokmad - Nem opskrift på en af sommerens favoritter

Karryretter er noget af det skønneste, der findes. Og der er rig mulighed for at blive blæst godt igennem. Vi giver her vores bud på en god og hurtig wokret med rød karry, serveret med nudler eller ris.
Wokmad - den nemme løsning i en travl hverdag! af
Forberedelsestid: 15 minutter
Tilberedningstid25 minutter
Til: 4 personer
Køb wok her og kom godt fra start

Sådan laver du stegt and i rød karry

Ingredienser:
  • 400g ande- eller kyllingebryst
  • 1 ds Kokosmælk
  • 2 gulerødder i tynde stave
  • 2 fed hvidløg skåret i tynde skiver
  • 1 løg delt i både
  • 2 cm ingefær revet eller delt i tråde
  • 1 ds Tomatkoncentrat
  • 1 rød chili
  • 6 stk Kaffir limeblade
  • rørsukker
  • fiskesauce (Nam Pla)
  • Fremgangsmåde:
      1. Skær and eller kylling i strimler.

      2. Istandgør grønsagerne en efter en.

      3. Skær hvidløg i skiver, løget i tynde både, gulerødderne i tynde stave samt ingefær i tråde.

      4. Opvarm din wok med olie og steg and- eller kyllingestrimler til de er lysebrune ved hård varme, evt. ad to omgange så de ikke koger.

      5. Rør karrypastaen og kokosmælken i og lad det koge i 2 minutter.

      6. Kom resten af ingredienserne i og lad det småkoge i 15 minutter.

      7. Smag til med sukker og fiskesauce.

      8. Pynt med basilikumblade.

    Forslag til tilbehør:

      Kartoffel pizza
      Nøgleord: 
      nemme wokretter, wokmad, rød karry

      Skriv en kommentar

      Tilmeld dig vores nyhedsbrev