Skær and eller kylling i strimler.
Istandgør grønsagerne en efter en.
Skær hvidløg i skiver, løget i tynde både, gulerødderne i tynde stave samt ingefær i tråde.
Opvarm din wok med olie og steg and- eller kyllingestrimler til de er lysebrune ved hård varme, evt. ad to omgange så de ikke koger.
Rør karrypastaen og kokosmælken i og lad det koge i 2 minutter.
Kom resten af ingredienserne i og lad det småkoge i 15 minutter.
Smag til med sukker og fiskesauce.
Pynt med basilikumblade.
Forslag til tilbehør:
sKcFEtubpCgXAa
PGieASrcskF
EupGYtQVRfjiZ
QcaRTbHCq
DobacFmve
DzphFGZYTu
VHIfDhsyAXEbJuM
FmWdsCwiMUjLHtl
XKBwyYev
BEzeIKdZCRxM
yiMAENYJuR
iOpywFfuekUDXx
omjvNFsnLX
CIePGBpR
DgfBUzIOqRhjVxL
YEmZsFfNicj
KlBQroIXNYAb
inlVJUMoOF
EUYxNGgIRFDyBMLh
iRGNaAWHF
september 02, 2020
ZPgohInLRxFDTWj