Båludstyr til institutioner

Båludstyr til institutioner - outdoorcooking.dk

Når i som institution skal vælge bålgrej til udendørsarealerne skal sikkerhed og funktionalitet være i top.

Hos Outdoor Cooking hjælper vi jer helt i mål med de gode oplevelser i det fri.

Vælg det rigtige bålkøkken

Når i skal vælge et bålstativ til bålpladsen, bør i sikre jer et stativ med høj stabilitet og kraftig rørdimension. Stabiliteten er udover selve bålet den største sikkerhedsfaktor når børn og unge skal deltage i madlavningen udendørs.

Vores bålstativer er produceret i kraftige materialer og har en meget stor rørdimension i forhold til andre stativer. Ydemere er vores 3-ben højdejusterbare i forhold til underlaget og det øger sikkerheden så stativet ikke tipper.

 

Båludstyr til institutioner - Outdoor Cooking

Vores bålstativer fra norske Espegard leveres alle med tilhørende bålfad, som gør det muligt at lave mad på fliseterrasser, strand, boldbaner mm. Med andre ord er det ikke et krav at have en etableret bålplads i forvejen, da bålet også kan laves i det medfølgende bålfad. Ønsker i derimod at lave bål i en allerede etableret bålplads, afmonteres bålfadet ganske enkelt.

Vil man bruge bålstativet henover de lidt koldere og mere blæsende måneder af året, anbefales det at tilkøbe gnistfang til stativet. Vi tilbyder som de eneste en komplet ”globe” der afskærmer hele bålet med et finmasket net.

Husk at i som institution kan opnå pæne rabatter på vores båludstyr.

Vi har mulighed for nem og sikker betaling via EAN nummer. Se mere her.

Se vores store udvalg af bålstativer og tilbehør her.


Skriv en kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev