Vælg den rigtige pande til dit gaskøkken

Gaskøkken vælg den rigtige pande.

Hvilket gaskøkken skal jeg vælge og hvilken pande er det bedste valg for mig?

Hvad er forskellen mellem stål-, rustfrit stål og støbejernspander? Og hvad er forskellen mellem en fladbundet gryde og en wokpande?

Find svaret her.

 

Stålpanden:

En klassisk pande med fremragende madlavningsegenskaber. Stålpanden kræver lidt vedligeholdelse. Efter brug er det tilrådeligt at rengøre panden og dække den med et tyndt lag olie for at undgå rustdannelse, især når panden opbevares under fugtige forhold.

 

Rustfrit stålpande: INOX (uoxiderbar)

En rustfri stålpande har flere fordele i forhold til en traditionel stålpande. Den er nem at rengøre og vedligeholde. Og så opvarmes den meget hurtigt. Under madlavningen er det vigtigt at man kontrollere, at varmen ikke bliver for høj. Og så skal man tilføje mere olie end på den traditionelle stålpande. En rustfri stålpande passer bedre til sammenkogte retter. Og et andet vigtigt aspekt – en rustfrit stålpande opretholder altid sit skinnende udseende!

GrillSymbol Forhandler Danmark

Støbejernspande:

Madlavningsegenskaber i en støbejernspande er de bedste. Dette skyldes en tykkere bund. På samme tid kan dette være et minus, fordi panden vejer meget. For eksempel kan støbejernspander med en diameter på 50 cm eller derover veje 30-40 kg. Stål- og rustfrit stål pander af samme størrelse vejer til sammenligning ca. 10 kg.

Fladbundede pander med høj kant:

Fladbundede pander med høj kant gør det muligt at lave simremad, stege og koge. De er egnede til at forberede de fleste retter. Det gør det til en god allround pande. Vi forhandler kun pander med markedets højeste kant.

 

Wokpander:

En wokpander er ideel til tilberedning af asiatiske retter. Wokkens buede bund gør det muligt for maden at blive omrørt hurtigt under høj varme. En konkav wok er også egnet til fremstilling af forskellige supper. På grund af dets dybde kan wokpanden også bruges til dybstegning af fritter, forårsruller eller rejer.

 

Vi hjælper dig med at finde den helt rette pande og tilhørende gasblus.

Ring til Jonathan på til. 29848507

 


Skriv en kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev