Grill - Året rundt

Grill året rundt - Outdoorcooking.dk

Du kan grille året rundt! Men der er enkelte faldgrupper du bør undgå!

Hos Outdoor Cooking vi at grille – også i de kolde måneder. Det eneste det kræver er lidt mere forberedelse. På den måde undgår du de små faldgruber der er ved at grille når termometret viser under frysepunktet, eller regnen siler ned.

Start lidt før end du ellers ville. Opstart af kul og tilberedningstid er lidt længere når det er køligt. Er det frostvejr vil jeg anbefale, at du bruger lidt flere kul end du ellers ville. Står regnen ned skal du sørge for at stå i læ af regnen. Regnen nedkøler nemlig grillen.

Bruger du gasgrill kan du med fordel stille flasken i en spand med lunkent vand. Det hjælper på gassens flow så temperaturen i din grill er stabil. Gassen kan have tendens til at fryse hvis temperaturerne er for lave.

Forbered dit grej. Tag krydderier, grillredskaber og råvare med ud. Så slipper du samtidig for at fyre for gråspurvene. Husk også noget varmt og  “grillsikker” påklædning.

Sørg for at have en forholdsvis god belysning så du kan vurdere stegeskorpe og kødsaftens farve. Bruger du stegetermometer hvilket vi altid anbefaler, kan du gå indendøre mens du venter og slippe for at løfte låget og dermed lukke en masse varme ud.

Har du gode erfaringer, tips og tricks så deltag gerne i snakken nedenfor.


Skriv en kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev