Minestrone suppe over bål

Minestrone suppe over bål

Minestrone suppe over bål

Minestrone suppe tilberedt i bålgryde af
Forberedelsestid: 10 minutter
Tilberedningstid: 40 minutter
Til: 8-10 personer
Bålgryder til minestrone suppe over bål

Nem begynder opskrift til dig der gerne vil igang med mad over bål.

Ingredienser:
  • 500 gram bacon
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 4 gulerødder
  • 1 selleri
  • 5 store kartofler
  • 2 ds flåede eller hakkede tomater
  • 3 bouillonterninger
  • Vand
  • 300 gram nudler
  • Timian, basilikum og paprika
En klassisk vintersuppe, der gør det nemt at få tømt ud i grøntsagsskuffen. Suppen er dejlig rustik, og man kan tilføje eller fjerne lige netop de ingredienser og råvarer, som man kan lide eller ikke kan lide. Minestronesuppen er derfor også god til børn i alle aldre, og så kan de små nemt deltage i hele processen.

Selvom at man er udenfor og laver mad på en dejlig primitiv måde, kan man med fordel ordne grøntsager indenfor, hvor der er god adgang til rindende vand.


Fremgangsmåde:
Grøntsagerne renses og skæres i ret små tern.

Bacon ristes i bålgryden, grøntsager tilsættes og brunes let. Der tilsættes flåede tomater, bouillonterninger og vand, til det dækker grøntsagerne og ca 5 cm over.

Suppen koges i ca. 40 minutter, og nudlerne tilsættes. Smag til med salt, peber, timian, basilikum og paprika. Suppen er færdig når nudlerne er kogte.

Servér evt. med snobrød eller boller der er lunede i staniolpakker.


Køb bålgryde til minestrone suppe

Minestronesuppe
Nøgleord: minestronesuppe, suppe over bål, minestronesuppe tilberedt over bålet

Skriv en kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev