Sådan laver du de bedste toast med toastjern - direkte over bålet
Ingredienser:
Daggammelt brød
Olivenolie
Lufttørret skinke
Nutella
Æble
Outdoor Cooking giver dig her fire lækre opskrifter på toast til morgen, middag og aften. Tilbered dem i haven eller på turen. Det er en dagligdags favorit.
Fremgangsmåde (4 forskellige måder): 1. Tag et lækkert dagsgammelt brød og hæld lidt olivenolie på skiverne. Læg derpå ost, en god lufttørret skinke og derpå ost igen. Rist toasten i toastjern til osten er smeltet. Skinken kan byttes ud med andet smagfuldt pålæg, krydderier eller grønt fra naturen. Server gerne med ketchup.
2. Smør mascarpone på skivene. Og pynt toasten med din favorit syltetøj inden du lægger toppen på. Ristes i toastjern til toasten har en flot gyldenbrun farve.
3. Smør Nutella på brødet og læg skiver af banan på toppen. Ristes i toastjern til toasten er gyldenbrun.
4. Del et æble i passende tynde skiver. Smør mascarpone på top og bund og læg æblerne på brødet, strø kanel på og læg toppen på. Ristes med toastjern til toasten er gyldenbrun.