Minestrone suppe over bål

Februar 24, 2018

Minestrone suppe over bål

Minestrone suppe over bål

Minestrone suppe over bål af 24. februar 2018

Nem begynder opskrift til dig der gerne vil igang med mad over bål.

Forberedelsestid: 10 minutter
Bagetid: 40 minutter
Til: 8-10 personer
Bålgryder velegnet til minestrone suppe over bål

En klassisk vintersuppe, der gør det nemt at få tømt ud i grøntsagsskuffen.

Suppen er dejlig rustik, og man kan tilføje eller fjerne lige netop de ingredienser og råvarer, som man kan lide eller ikke kan lide. Minestronesuppen er derfor også god til børn i alle aldre, og så kan de små nemt deltage i hele processen.

Selvom at man er udenfor og laver mad på en dejlig primitiv måde, kan man med fordel ordne grøntsager indenfor, hvor der er god adgang til rindende vand.

Minestrone suppe tilberedt over bål

Ingredienser:
  • 500 gram bacon
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 4 gulerødder
  • 1 selleri
  • 5 store kartofler
  • 2 ds flåede eller hakkede tomater
  • 3 bouillonterninger
  • Vand
  • 300 gram nudler
  • Timian, basilikum og paprika

Fremgangsmåde:

Grøntsagerne renses og skæres i ret små tern.

Bacon ristes i bålgryden, grøntsager tilsættes og brunes let. Der tilsættes flåede tomater, bouillonterninger og vand, til det dækker grøntsagerne og ca 5 cm over.

Suppen koges i ca. 40 minutter, og nudlerne tilsættes. Smag til med salt, peber, timian, basilikum og paprika. Suppen er færdig når nudlerne er kogte.

Servér evt. med snobrød eller boller der er lunede i staniolpakker.


Skriv en kommentar


Findes også i Opskrifter

Æbleskiver på bål - Mad over bål
Æbleskiver - Mad over bål

Oktober 18, 2018

Læs mere
Græsk fladbrød - Mad over bål - Outdoor Cooking
Græsk fladbrød - Mad over bål

Oktober 17, 2018

Læs mere
Æbledessert - Bålmad - mad over bål
Varm æblegrød - Mad over bål

Oktober 09, 2018

Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev