Pandekager over bål

Pandekager over bål - Outdoor Cooking

Opskrift på pandekager tilberedt over bål

Bålpandekager tilberedt på støbejernspande af
Forberedelsestid: 40 minutter
Tilberedningstid3-4 minutter
Til: 6 personer
Espegard støbejernspande
18 cm bålpande

Lækre bål pandekager tilberedt over åben ild

Ingredienser:
  • 375 g. hvedemel
  • 0.75 tsk. salt
  • 6 tsk. sukker
  • 4.5 æg
  • 6 dl. sødmælk
  • 4.5 spsk. olie
  • 1.5 dl. øl
  • 2 tsk. kardemomme
  • 3 tsk. vaniljesukker
  • 1 stang vanilje
  • Saft og skal af 1 stk. øko citron
Saml familien om en stak lune pandekager, en kop god te og nyd aftenstunden udendørs. Her får du den bedste opskrift, på pandekager over bål. Børnene elsker dem, og de er dejligt nemme at lave. Har man bålpander nok kan alle være med omkring bålet.

Fremgangsmåde:
Bland alle de tørre ingredienser.

Rør mælken og øllet i lidt ad gangen til det ikke klumper.

Pisk æggene i dejen - og lad dejen hvile i en halv timestid.

Smelt lidt smør på bålpanden. Hæld et tyndt lag dej på. Bag pandekagerne til de er lysebrune på begge sider.
Forslag til tilbehør
  • Frisk frugt eller bær fra naturen omkring
  • Is
  • Rabarberkompot
  • Sirup

Lasagne i dutch oven
Nøgleord: pandekager, bålpandekager, pandekager på støbejernspande

Skriv en kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev