Pandekager over bål - Outdoor Cooking

Pandekager over bål

Juni 11, 2017

Saml familien om en stak lune pandekager, en kop god te og nyd aftenstunden udendørs!. Her får du den bedste opskrift, på pandekager over bål. Børnene elsker dem, og de er dejligt nemme at lave. Og har du pander nok kan alle være med omkring bålet. 

Til 6. personer

  • 375 g. Hvedemel
  • 0.75 tsk. Salt
  • 6 tsk. Sukker
  • 4.5 Æg
  • 6 dl. Sødmælk
  • 4.5 spsk. Olie
  • 1.5 dl. Øl
  • 2 tsk. Kardemomme
  • 3 tsk. Vaniljesukker
  • 1 Stang vanilje
  • Saft og skal af 1 stk. øko citron

Tilbehør

  • Frisk frugt eller bær fra naturen omkring
  • Is
  • Rabarberkompot
  • Sirup

Fremgangsmåde:

Bland alle de tørre ingredienser.

Rør mælken og øllet i lidt ad gangen til det ikke klumper.

Pisk æggene i dejen - og lad dejen hvile i en halv timestid.

Smelt lidt smør på bålpanden.

Hæld et tyndt lag dej på. Bag pandekagerne til de er lysebrune på begge sider.

 

 



Skriv en kommentar