Cremet kylling med svampe og broccoli

Juni 06, 2018 1 min. læsning

Mad over bål - Cremet kylling med svampe

Cremet kylling med svampe og broccoli

Cremet kylling med svampe og broccoli af 6. juni 2018

Lækker kyllingeret tilberedt over bål

Forberedelsestid: 15 minutter
Bagetid: 15 minutter
Til: 4 personer
Espegard støbejernspande

Cremet kylling med svampe og grønt

Ingredienser:
  • 4 stk. kyllingefilet delt i stykker
  • 1 bundt broccoli
  • 250 g svampe
  • Forårsløg
  • 0,5 dl kyllingeboullion
  • 3 dl madlavningsfløde
  • Salt
  • Peber
  • Smør til stegning

Fremgangsmåde:

Smelt smørret smør i en bålpande over ilden og steg kyllingen når smørret er brunet af.

Tilsæt herefter svampe og broccoli og lad det stege et par minutter.

Tilsæt så fløde, kyllingeboullion, salt og peber. Giv retten et kort opkog, og lad den simre i et par minutter.

Pynt afslutningsvis retten med forårsløg. Serveres med ristet brød eller frisk pasta. Velbekomme

Har du brug for en perfekt bålpande til denne ret? Prøv vores espegard støbejernspande eller den mindre 18 cm bålpande


Skriv en kommentar


Findes også i Opskrifter

Andesteg - Mortens aften
Andesteg som i gamle dage

November 10, 2018 2 min. læsning

Læs mere
One pot - Bålmad - Outdoor Cooking
One Pot - bøf stroganoff

November 07, 2018 2 min. læsning

Læs mere
Klatkager - Mad over bål - Outdoor Cooking
Klatkager - Mad over bål

Oktober 31, 2018 1 min. læsning

Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV