Cremet kylling med svampe og broccoli

Mad over bål - Cremet kylling med svampe

Cremet kylling med svampe og broccoli

Cremet kylling – nem og hurtig bålmad af
Forberedelsestid: 15 minutter
Tilberedningstid: 15 minutter
Til: 4 personer
Espegard støbejernspande

Lækker kyllingeret tilberedt over bål

Ingredienser:
  • 4 stk. kyllingefilet delt i stykker
  • 1 bundt broccoli
  • 250 g svampe
  • Forårsløg
  • 0,5 dl kyllingeboullion
  • 3 dl madlavningsfløde
  • Salt
  • Peber
  • Smør til stegning
Lækker cremet ret med kylling og svampe og grønt, tilberedt på støbejernspande

Fremgangsmåde:
Smelt smørret smør i en bålpande over ilden og steg kyllingen når smørret er brunet af.

Tilsæt herefter svampe og broccoli og lad det stege et par minutter.

Tilsæt så fløde, kyllingeboullion, salt og peber. Giv retten et kort opkog, og lad den simre i et par minutter.

Pynt afslutningsvis retten med forårsløg. Serveres med ristet brød eller frisk pasta. Velbekomme!

Har du brug for en perfekt bålpande til denne ret? Prøv vores espegard støbejernspande eller den mindre 18 cm bålpande

Cremet kylling
Nøgleord: kyllinge, kylling tilberedt på pande, svampe og grønt

Skriv en kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev