Cremet kylling – nem og hurtig bålmad af Outdoorcooking.dk - 6. juni 2018 Forberedelsestid: 15 minutter Tilberedningstid: 15 minutter Til: 4 personer Espegard støbejernspande
Lækker kyllingeret tilberedt over bål
Ingredienser:
4 stk. kyllingefilet delt i stykker
1 bundt broccoli
250 g svampe
Forårsløg
0,5 dl kyllingeboullion
3 dl madlavningsfløde
Salt
Peber
Smør til stegning
Lækker cremet ret med kylling og svampe og grønt, tilberedt på støbejernspande
Fremgangsmåde: Smelt smørret smør i en bålpande over ilden og steg kyllingen når smørret er brunet af.
Tilsæt herefter svampe og broccoli og lad det stege et par minutter.
Tilsæt så fløde, kyllingeboullion, salt og peber. Giv retten et kort opkog, og lad den simre i et par minutter.
Pynt afslutningsvis retten med forårsløg. Serveres med ristet brød eller frisk pasta. Velbekomme!