Snobrød - Nem opskrift på snobrødsdej

Snobrød - Nem opskrift på snobrødsdej

Snobrød - Nem opskrift på snobrødsdej

Nem dej til snobrødspinden af
Forberedelsestid:30 minutter
Tilberedningstid:20 minutter
Til: 8-10 stk. snobrød

Sådan laver du en nem dej til snobrød

Ingredienser:
  • 25 g gær
  • 3 dl vand
  • groft salt
  • ca. 500 g hvedemel
  • 1 spsk neutral olie
Snobrødssæsonen er skudt i gang og de lune sommeraftner er lige på trapperne. Outdoor Cooking giver dig her et par gode ideer til, hvordan du opgradere det traditionelle snobrød. Snobrød kan eksempelvis spises med smør, marmelade, nutella, ketchup og pølser. Men under snobrøds opskriften her finder du et par lækre alternativer. Snobrød over åben ild er nemt for både børn og voksne, og samtidig er det glimrende som tilbehør eller til at stille den lille sult, mens bålmaden bliver klar.

Fremgangsmåde:
Rør en 1/2 pakke smuldret gær ud i 3 dl lunkent vand.

Tilsæt 1 tsk groft salt, olie og gradvist hvedemelet. Ælt dejen godt.

Gør 8-10 stk. snobrødspinde klar.

Tril dejen ud i 8 til 10 tynde pølser og sno dejen i et tyndt lag rundt om en pind.

Lad dejen hæve på pindene ca. 20 min.

Bag snobrødene over gløderne på bålet ca. 20-30 min. til de er gennembagte og gyldne hele vejen rundt.

Forslag til andre varianter af snobrød

-Snobrød med skumfiduser: Riv eller klip mindre stykker af skumfiduserne og vend dem i dejen. Skumfiduserne kan godt have en tendens til at blive mørke eller sorte før snobrødet.

-Snobrød med banan og nutella: Hak en banan og vend den i dejen og bag snobrødet op almindelig vis. Smør herefter det let afkølede snobrødet med lækker nutella.

-Snobrød med M&M's: Hak en passende mængde M&M´s og vend dem i dejen. Du kan naturligvis også bruge almindelige chokolade, men når de små chokolade linser smelter, blander de flotte farver sig som en regnbue i snodbrødet.

Har du brug for en snobrødspind til ungerne? Prøv vores snobrødspind med teleskop

Lasagne i dutch oven
Nøgleord: snobrød, snobrødspind, nem dej til snobrød

Skriv en kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev