Popcornnet - poptop

Popcorn over bål - med fantastiske krydderier og god smag

August 20, 2017 1 Kommentar

Udnyt den sidste, ulmende varme fra bålet og lav dejlige sprøde popcorn. Med et popcornnet fra Outdoor Cooking kan børnene se majskernerne poppe, og så er der noget „Georg Gearløs“ over teknikken, som gør det rigtig sjovt for børnene at være med.

Du skal bruge:

2 dl majskerner
2 spsk. olie
Salt

Espegard Poptop popcornnet

Sådan gør du:

Kom majskernerne i en skål, vend dem i olien, og kom dem i dit popcornnet. 

Hæng dit popcornnet ind over varmen, indtil majskernerne begynder at poppe. Ryst med jævne mellemrum, så alle majskernerne bliver poppet.

Pas desuden på, at majsene ikke får for meget varme fra bålet. Dem, der får for meget, bliver sorte og er derfor uspiselige. 

Tag popcornnettet ud af bålet, men pas på, da nettet er meget varmt. Når en voksen – med handsker eller efter lidt nedkøling – har åbnet nettet, kan popcornene hældes i en skål, og  popcornene kan krydres eller drysses med lidt salt og herefter spises. 

Prøv evt. at krydre dine frisklavede popcorn med fintrevet parmesan, finthakket frisk rosmarin, hvidløgspulver eller frisk finthakket chili efter smag. 

Skriv gerne i kommentarfeltet nedenfor, hvis du har en god opskrift på popkorn over bål.



1 Response

Jens Aller
Jens Aller

Oktober 10, 2017

De er super gode. Den med parmesan havde jeg sgu ikke lige set komme?

Skriv en kommentar